Nestao macor Sivko!

Objavite nestanak svog ljubimca

Nestao macor Sivko!

New postby Jasna on Wed Jul 07, 2010 12:43 pm

Dana 27.06.2010. oko 21-22 časova, na Vozdovcu, iz dvorišta kuce u ulici Gostivarska 16, nestao je macor po imenu Sivko. Proslog Aprila jedna zenka se omacila u dvoristu i donela Sivka na svet i u nase zivote :) Tako da, sto se tice rase, mislim da je nema, on je 'avlijaner' ali opet najlepsi macak koga sam ikada videla!

Macor je sive boje, star 1 godinu, sa poprilicno dugackom dlakom i zutim ocima.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju gde je, ili ste ga videli, molim Vas kontaktirajte me na zdncomputers@gmail.com (mogu Vam poslati jos slika ukoliko zelite) ili mog oca,Dusana na 064/831-5062 (ili samo posaljite SMS pa cemo Vas mi pozvati).

Hvala unapred,
Jasna

[IMG]Image Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [IMG]Image Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [IMG]Image Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [IMG]Image Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Jasna

Re: Nestao macor Sivko!

New postby Alex on Tue Jul 27, 2010 11:43 pm

Zdravo Jasna, mačak je verovatno otišao u skitnju pa se izgubio, jer bi se inače vratio za nekoliko dana. Nadam se da ga je neko usvojio, a pored ovih oglasa na sajtovima, iskopiraj letke i polepi u kraju, možda je kod nekoga u blizini.

Još jednom da podsetim sve vlasnike ljubimaca da ih obavezno obeleže, da ne bi imali ovakvih problema ako slučajno nestanu.
Alex
Site Admin

Return to Izgubljeni ljubimci