Kalendar događaja u 2014.
16.10. Svetski dan zdrave hrane.
01.11. Svetski dan vegana.
30.11. Dan bez krzna!
 
Naslovna strana
Vesti
PRVA POMOĆ
Adresar
Marketing
Meso ili trava
O sajtu
Vege predrasude
Sprečite kancer!
Zašto - zato
Linkovi
Kontakt
 
Info
Vegetarijanska ishrana
 

Zdrava ishrana je veoma bitna u održavanju dobrog zdravlja, pa tome treba posvetiti posebnu pažnju, a vegetarijanstvo je najbolji način da to ostvarite.
Pomoć životinjama
 

Životinjama se može pomoći i nekim vrlo jednostavnim akcijama koje ne oduzimaju puno vremena ni novca.
Prijatelji i neprijatelji životinja
 

Kompanije na ovoj reklami su prijatelji životinja. Pogledajte ko ih muči i naručite SMS sa spiskom tih kompanija da bi ih lakše bojkotovali.
Azil za mačke Zenka
 
Azil Zenka u Beogradu brine se o većem broju napuštenih mačaka. Vlasnica nema primanja preko 6 meseci, i ima veliki problem da nahrani i leči mačke. Ako želite da pomognete a nemate uslova da primite neku mačku, pošaljite mesečno koliko možete novca. Svet-životinja.org od januara učestvuje u pomoći macama u ovom azilu, pomozite i vi! >>
Besplatna prva pomoć
 
Ako na ulici pronađete povređenog psa ili mačku, možete se obratiti za pomoć Odeljenju hirurgije Dr.Vet.Med. Prokić Branislavu, na tel. 011/2684-154. Troškove snosi Grad Beograd!
Sve Informacije
Click for Belgrade, Serbia Forecast
Razmena banera

NetVodic.com

Preslatke slike životinja

www.balkankennels.com

PRATITE NAS NA TWITTER-U I BUDITE OBAVEŠTENI O HITNIM AKCIJAMA, IZGUBLJENIM ILI NAĐENIM LJUBIMCIMA ITD., ŠTO NAS JE VIŠE, MOŽEMO VIŠE POMOĆI JEDNI DRUGIMA. HVALA!
Adresar
Ukoliko želite da Vaš pet-shop, veterinarska ambulanta ili neka druga firma koja ima veze sa životinjama bude u adresaru i uvek pri ruci posetiocima ovog sajta, kontaktirajte nas putem email-a ili telefona. Ovaj način reklamiranja je besplatan, a pored toga možete odabrati i neki od komercijalnih načina reklamiranja da biste istakli Vašu firmu na naslovnoj stranici i na forumu.

INFO CENTRI

Info Centar za izgubljene ili nađene životinje i ostala pitanja
Email: peresdj(manki)nadlanu.com, tel: 011/334-77-16.

SOS Telefon, za udomljavanje
069/331-62-70
Sajt: www.gtlnet.com/~leolight/udomljavanje.html


VetAID - Hitna pomoć za životinje

Tel. 062/596-061


ADRESAR PRODAVNICA, USLUGA I MEDIJA

Pet Shop (prodavnice)

Zdrava hrana (šaljite linkove!)

Veterinarske ambulante
Pet-vet care
www.pet-vet-care.net


Veterinarska klinika Novak
Veselina Masleše 55, Beograd
www.vetnovak.com
Tel: 064/1157-802, 064/1272-033


Razne usluge (uskoro)

Časopisi (uskoro)

Organizacije
Felinolosko Društvo Srbije
Ugrinovački put 38i
11080 Zemun
Mob. +381 64 1244 788
E-mail: fabelgrade (manki) gmail.com

SAJTOVI O ŽIVOTINJAMA

ORCA

Sloboda za životinje

Felix

Svet životinja

A na sajtu www.croforumi.com možete naći spisak još nekih zanimljivih sajtova o životinjama. Kliknite ovde.


Pretraživanje
Unesite reč i odaberite grupu.
Kampanje
Vidimo se na Twitteru!
 
Molimo sve ljubitelje životinja da nas prate na Tviteru jer ćete tako možda pomoći nekome ko je izgubio psa, mačku, papagaja, a ko zna, možda će sutra neko pomoći vama da nađete svog ljubimca. Prijavite se na www.twitter.com i nađite kanal @svetzivotinja. Hvala!
Fond B92 "Mila"
 
Fond "Mila" u organizaciji B92, osnovan je radi pomoći keruši Mili, ali i svim ostalim ugroženim životinjama u Srbiji. Posetite http://www.b92.net/mila/.
Moja Kravica
 
Da li je "moja Kravica" zaista srećna? Zaštitni znak kompanije Imlek prikazuje nam srećnu kravicu, deca hoće samo nju, a da li je neko rekao toj deci da tu kravicu neke zle čike na kraju masakriraju i samelju u paštetu ili hamburger? Naravno da ne. Otkrijte šta se zaista desilo sa Kravicom.
Kako izvaditi krpelja
 
Sezona krpelja je u toku, naučite kako da se izborite sa ovim napastima i spasete sebe i svog ljubimca od opasnih bolesti!
Usvoji me!
 
Ovo je samo sajt ljubitelja životinja, pa nemamo mogućnost za usvajanje pasa i mačaka, ali smo tu da pomognemo da se povežu oni koji žele da imaju kućnog ljubimca i one koji su našli nekog na ulici ili žele da udome svog. Šaljite slike i tekst o ljubimcima, a mi ćemo vas povezati putem mejla.
Lepljive zamke
 
Jedna od najnehumanijih zamki za životinje sastoji se od specijalnog lepka kojim se namaže karton, pa miševi, ptice i druge sitne životinje umiru danima od gladi i žeđi, ili se uguše zbog zatvaranja disajnih kanala.
Užas na farmama jaja
 
Kupovinom jaja podržavate mučenje i ubijanje miliona koki nosilja, i narušavate svoje zdravlje! Otkrijte šta se krije iza naivnog naziva "farma jaja".
Obeležite psa, izbegnite kazne!
 
Svaki vlasnik psa je dužan da ga obeleži ugradnjom čipa ispod kože ili tetoviranjem određene šifre, a time se znatno povećava šansa da pas bude pronađen i vraćen.
Priznanje prava životinja u UN
 
Najvažnija peticija IKADA! Tražimo od Ujedinjenih nacija da priznaju pravo životinja na život i da se globalno zabrani njihova patnja!
Svakoj kući ljubimac!
 
Ovo je nova ideja kako da se udomi veliki broj pasa lutalica, koje je sada nemoguće ukloniti sa ulica jer ne postoje dovoljni kapaciteti u azilima.
Sve Kampanje

Spasavanje-podataka.info
Izgubili ste važne podatke? Ne brinite...
  (c)2007-2013 Svet-zivotinja.org. Powered by Xelart web technologies.